Przejdź do treści

Co się dzieje, gdy się wyloguję?

Wylogowanie usuwa twoje konto z tego urządzenia i wyłącza jego powiadomienia. Wylogowuje cię też z innych urządzeń.

Log out (Wyloguj) znajdziesz na dole Settings (Ustawienia).

Czy ten artykuł był pomocny?

Nadal potrzebujesz pomocy?

Zadzwoń do nas pod numer 0330 912 7848 albo napisz do nas na czacie w aplikacji TempDash Business.