Dodałem zmianę przez pomyłkę. Czy mogę to cofnąć?
Tak. Po stuknięciu Post (Opublikuj) masz kilka sekund, by stuknąć Undo (Cofnij). Do tego czasu nic nie zostało wysłane, zablokowane ani pobrane. 😌
Nie zdążyłeś? Niezarezerwowaną zmianę możesz bez kosztów edytować lub anulować na ekranie zmiany.