Co się stanie, jeśli nikt nie zarezerwuje mojej zmiany?
Twoja zmiana zamyka się godzinę przed rozpoczęciem, a my dajemy ci znać. Nic nie zostało pobrane, a wszystko, co już pobrano, wraca w całości.
Na ekranie zmiany możesz stuknąć Post again (Dodaj ponownie) lub Post similar (Dodaj podobną), aby spróbować w innym terminie.