Czym jest widok firmy?
Właściciele i osoby z Full control (pełna kontrola) trafiają do widoku firmy: podglądu wszystkich lokalizacji, twojego zespołu i twoich pieniędzy w jednym miejscu. 🏢
Otwórz lokalizację, aby dodawać zmiany i zobaczyć jej dzień. Pozostałe osoby w twoim zespole widzą tylko lokalizacje, w których pracują.
Gdy dodajesz zmianę z widoku firmy, najpierw pytamy, której lokalizacji dotyczy.