Co się dzieje, gdy zmiana przekracza czyjś limit?
Zmiana jest wstrzymana, a nie odrzucona. Czeka na zatwierdzenie, nic nie jest pobierane, a specjaliści jeszcze jej nie widzą.
Każdy, kto ma w tej lokalizacji uprawnienie Approve spending over a limit (Zatwierdzanie wydatków ponad limit), może ją zatwierdzić lub odrzucić. Zatwierdzenie publikuje zmianę. Odrzucenie ją odwołuje i nic nie jest pobierane.
Nie możesz zatwierdzić własnej zmiany. Jeśli nikt nie odpowie przed rozpoczęciem zmiany, zostanie ona automatycznie odwołana.
Znajdziesz to w aplikacji TempDash Business.
Pobierz aplikację