Które lokalizacje widzi mój zespół?
Każdy widzi tylko lokalizacje, do których został dodany. Przy jednej lokalizacji wchodzi od razu do niej, przy kilku może się między nimi przełączać.
Właściciele i osoby z rolą Full control widzą każdą lokalizację oraz widok firmy.