Czy mogę zablokować miejsce pracy?
Tak. Otwórz stronę miejsca pracy, stuknij menu u góry, a potem Block this workplace (Zablokuj to miejsce pracy).
Nie zobaczysz już jego zmian ani ofert. Zmiany, które już u niego zarezerwowałeś, pozostają zarezerwowane, a miejsce pracy nigdy się o tym nie dowiaduje.
Zmieniłeś zdanie? Przejdź do Profile (Profil), potem Settings (Ustawienia), potem Privacy (Prywatność) i otwórz Blocked workplaces (Zablokowane miejsca pracy).