Przejdź do treści

Dlaczego TempDash się blokuje?

TempDash zawsze blokuje się krótko po tym, jak wyjdziesz z aplikacji, więc nikt inny nie zobaczy twojego portfela ani zmian, jeśli weźmie twój telefon. 🔒

Otwórz ją ponownie za pomocą Face ID, odcisku palca lub PIN TempDash. Wybierz, jak szybko ma się blokować, w Settings (Ustawienia), w sekcji Lock after (Blokuj po): od razu, po 1 minucie lub po 5 minutach.

Przelewanie pieniędzy nadal wymaga Face ID lub PIN, niezależnie od tego, jak niedawno aplikacja została odblokowana. Nie pamiętasz PIN? Stuknij I forgot my PIN (Nie pamiętam PIN) na ekranie blokady.

Znajdziesz to w aplikacji TempDash.

Pobierz aplikację

Czy ten artykuł był pomocny?

Nadal potrzebujesz pomocy?

Napisz do nas na czacie w aplikacji TempDash, a pomoże ci człowiek.