Ile mam czasu na cofnięcie dodanej zmiany?
Po stuknięciu Post (Opublikuj) twoja zmiana czeka kilka sekund z przyciskiem Undo (Cofnij), zanim zostanie opublikowana. Stuknij Undo w tym czasie, a nic nie zostanie wysłane, zablokowane ani pobrane.
Sam wybierasz, jak długo czeka: 5, 10, 15, 30 lub 60 sekund. Na początku jest to 5. Gdy to wyłączysz, zmiana zostanie opublikowana, gdy tylko stukniesz Post. Zmienisz to w Profile (Profil), potem Security (Bezpieczeństwo), potem Undo payments (Cofanie płatności).
To twoje osobiste ustawienie, więc działa na każdym telefonie i tablecie, na którym się zalogujesz. Nigdy nie pomija sprawdzenia, że to ty.
Znajdziesz to w aplikacji TempDash Business.
Pobierz aplikację