Jak usunąć kogoś z zespołu?
Otwórz profil tej osoby z listy zespołu.
- Właściciele mogą usunąć kogoś z całego zespołu. Ta osoba od razu traci dostęp do wszystkich lokalizacji, a jej historia zostaje.
- Kierownicy mogą usunąć kogoś z lokalizacji, którymi zarządzają.
- Możesz też usunąć kogoś tylko z jednej lokalizacji.
Ostatniego właściciela firmy nie da się usunąć i nie możesz usunąć samego siebie.
Znajdziesz to w aplikacji TempDash Business.
Pobierz aplikację