Ktoś nie przyjął zaproszenia
Osoby, które jeszcze się nie zalogowały, widać w sekcji Pending invites (Oczekujące zaproszenia) na liście zespołu. Stuknij Resend (Wyślij ponownie), aby wysłać e-mail jeszcze raz. 📬
Ich dostęp jest już ustawiony, więc gdy tylko zalogują się tym adresem e-mail, wszystko będzie na nich czekać.
Znajdziesz to w aplikacji TempDash Business.
Pobierz aplikację