Sari la conținut
O recepționeră care încasează o plată cu cardul la recepția unui cabinet stomatologic

Contul tău: Șterge contul tău TempDash

Se aplică aplicației TempDash pentru profesioniști și TempDash Business.

În aplicație

Șterge-l din aplicație

TempDash

Profil › Setări › Date personale › Centrul contului › Șterge-mi contul

Contul tău nu mai funcționează imediat și este șters după 14 zile. Dacă te conectezi din nou înainte de atunci, ștergerea se anulează.

TempDash Business

Cont › Șterge contul

Dacă ești singurul proprietar al unei afaceri, mai întâi fă pe altcineva proprietar sau închide afacerea. Poți începe închiderea din același ecran.

Scrie-ne

Cere-ne să îl ștergem

Nu poți intra în aplicație? Trimite-ne datele tale și ne ocupăm noi.

Cel cu care te conectezi.

Care aplicație

Ce ștergem

Ce ștergem

  • Profilul și fotografiile tale
  • Postările, poveștile și urmăririle tale
  • Dispozitivele și setările tale
  • Datele tale de conectare
  • Accesul tău în echipa oricărei afaceri

Ce păstrăm

Ce păstrăm și cât timp

  • Ture, plăți și facturi

    Le păstrăm șase ani, pentru că legea fiscală o cere.

  • Datele tale de identitate

    Numele, data nașterii, adresa și numărul National Insurance sunt păstrate separat și strict protejate, doar pentru raportul fiscal anual pe care trebuie să îl facem, apoi sunt șterse. Asta înseamnă șase ani, sau cinci ani pentru evidențele privind combaterea spălării banilor.

  • Verificări ale dreptului de muncă

    Le păstrăm doi ani după ultima ta tură, apoi le ștergem împreună cu documentele.

  • Mesaje și evaluări

    Mesajele rămân în conversația celeilalte persoane, fără numele sau fotografia ta. Evaluările își păstrează nota, fără cuvinte.

  • Evidențele proprii ale unei afaceri

    Facturile, pontajele și turele rămân la acea afacere.

  • Copii de rezervă

    Informațiile șterse pot rămâne o vreme în copiile noastre de rezervă securizate, până când acestea sunt înlocuite.

  • Plăți

    Compania care ne procesează plățile își păstrează propriile evidențe.

Te-ai răzgândit?

Conectează-te din nou în 14 zile și ștergerea se anulează.

Toate detaliile sunt în nota de confidențialitate pentru profesioniști și nota de confidențialitate pentru afaceri. Poți depune și o plângere la Information Commissioner’s Office, la ico.org.uk.