Cum îmi șterg contul?
Mergi la Account (Cont) și atinge Delete account (Șterge contul). Accesul tău este scos din fiecare echipă, iar datele tale personale sunt șterse.
Dacă ești singurul proprietar, mai întâi fă pe altcineva proprietar sau atinge Close the business and delete my account (Închide afacerea și șterge-mi contul) și îți închidem contul de afacere împreună cu tine.
Mai întâi ne asigurăm că nu au rămas ture, foi de pontaj sau plăți în curs. Unele evidențe, cum ar fi plățile, sunt păstrate atât timp cât cere legea.
Găsești asta în aplicația TempDash Business.
Descarcă aplicațiaAceasta este o traducere care să te ajute. Se aplică versiunea în engleză.