Sari la conținut

Ce se întâmplă când mă deconectez?

Deconectarea îți scoate contul de pe acest dispozitiv și oprește notificările lui. Te deconectează și de pe celelalte dispozitive.

Găsești Log out (Deconectare) în partea de jos a ecranului Settings (Setări).

Ți-a fost util acest articol?

Mai ai nevoie de ajutor?

Sună-ne la 0330 912 7848 sau scrie-ne pe chat în aplicația TempDash Business.