Pot profesioniștii să vadă fotografiile echipei mele?
Doar dacă alegi tu. Implicit, când cineva din echipa ta îi scrie unui profesionist, acesta vede numele și logoul afacerii tale, nu fotografiile echipei.
Mergi la Manage (Gestionează), apoi la Team (Echipa), și la More deschide Team photos (Fotografiile echipei). Ai două alegeri.
Cine adaugă o fotografie
- Off: (Dezactivat) nicio fotografie a echipei nicăieri.
- Optional: (Opțional) fiecare persoană decide dacă adaugă una. Aceasta este setarea de pornire.
- Required: (Obligatoriu) toată lumea este rugată să adauge una.
Când le scrii profesioniștilor
- Your business only: (Doar afacerea ta) văd numele și logoul afacerii tale.
- Each person chooses: (Alege fiecare persoană) echipa ta își poate arăta fotografia și prenumele când trimite mesaje.
Un profesionist vede fotografia unui membru al echipei doar pe un mesaj și pe notificarea lui. Doar un proprietar poate schimba aceste setări. 📸