Cine îmi poate vedea profilul?
Locațiile văd mereu ce le trebuie ca să te rezerve: rolul tău, verificările, calificările și aprecierile (kudos) tale.
Restul depinde de tine. În Privacy (Confidențialitate), alegi cine îți poate scrie, dacă ai cont privat, cine îți vede istoricul de lucru și dacă sunt pornite confirmările de citire.
TempDash are și o parte de comunitate, cu postări, povești și mesaje între profesioniști. Este disponibilă când ai un @handle și o poți opri din Settings (Setări). 💬
Aceasta este o traducere care să te ajute. Se aplică versiunea în engleză.