Czy specjaliści widzą zdjęcia mojego zespołu?
Tylko jeśli tak wybierzesz. Domyślnie, gdy ktoś z twojego zespołu pisze do specjalisty, ten widzi nazwę i logo twojej firmy, a nie zdjęcia twojego zespołu.
Przejdź do Manage (Zarządzaj), potem Team (Zespół), a w sekcji More (Więcej) otwórz Team photos (Zdjęcia zespołu). Masz tam dwa wybory.
Kto dodaje zdjęcie
- Off: (Wyłączone) żadnych zdjęć zespołu nigdzie.
- Optional: (Opcjonalne) każda osoba decyduje, czy je dodać. To ustawienie początkowe.
- Required: (Wymagane) każdy jest proszony o dodanie zdjęcia.
Gdy piszesz do specjalistów
- Your business only: (Tylko twoja firma) widzą nazwę i logo twojej firmy.
- Each person chooses: (Każdy wybiera sam) członkowie zespołu mogą pokazywać swoje zdjęcie i imię, gdy piszą wiadomość.
Specjalista widzi zdjęcie członka zespołu tylko przy wiadomości i jej powiadomieniu. Te ustawienia może zmienić tylko właściciel. 📸