Pot bloca o locație?
Da. Deschide pagina locației, atinge meniul din partea de sus, apoi Block this workplace (Blochează această locație).
Nu le vei mai vedea turele sau ofertele. Turele pe care le-ai rezervat deja la ei rămân rezervate, iar ei nu sunt anunțați niciodată.
Te-ai răzgândit? Mergi la Profile (Profil), apoi Settings (Setări), apoi Privacy (Confidențialitate), și deschide Blocked workplaces (Locații blocate).