Cum văd unde sunt conectat?
Mergi la Security (Securitate) ca să vezi fiecare dispozitiv pe care ești conectat. Te deconectezi de pe unul sau atingi ca să te deconectezi de peste tot în altă parte.
Deconectarea șterge PIN-ul și datele TempDash de pe acel telefon. Totul rămâne în siguranță în contul tău, gata pentru când te conectezi din nou.
Te conectezi cu Apple, Google sau cu emailul, așa că păstrează și acel cont în siguranță.
Găsești asta în aplicația TempDash.
Descarcă aplicația