Sari la conținut

De ce se blochează portofelul?

Portofelul se blochează singur la scurt timp după ce îl părăsești, ca nimeni altcineva să nu îți poată muta banii dacă îți ia telefonul. 🔒

Alegi cât de repede din Wallet preferences (Preferințe portofel), la Auto lock (Blocare automată): imediat sau după 30 de secunde, 1 minut ori 5 minute. Se blochează doar portofelul, niciodată restul aplicației.

Găsești asta în aplicația TempDash.

Descarcă aplicația

Ți-a fost util acest articol?

Mai ai nevoie de ajutor?

Scrie-ne pe chat în aplicația TempDash și te ajută un om din echipă.